X

Bemutatkozás

A cégcsoport legjelentősebb tagját, a JUHKER Kft-t 1990-ben, debreceni székhellyel alapította Debreceni Sándor. A kezdeti időben bárányhizlalással és báránykereskedelemmel foglalkozott, melynek eredményeképpen az AGRO WORLD Cégcsoport 22.000 fős anyabirka állományával napjainkban az Európai Unió legnagyobb juhtartója.

A vállalkozások eredményeinek folyamatosan visszaforgatásával két megyében (Hajdú-Bihar Megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye) jelenleg több, mint 15 telephellyel rendelkezik az AGRO WORLD Cégcsoport.

A privatizációs időszak földvásárlási lehetőségeit kihasználva jelentős földterületeket vásárolt a Debreceni család, mely megalapozta a csoport növénytermesztési ágazatát. A növénytermesztési tevékenységet jelenleg több mint 5000 hektáron végzi az AGRO WORLD Cégcsoport.

A megtermesztett növények tárolására egy 6000 tonnás és egy 2000 tonnás gabonatárolót építettek. A tároló közvetlen közelében szárírót és takarmánykeverő üzemet is létesítettek, így saját előállítású táppal lett megoldva a juhok és a szarvasmarhák takarmányozása.

Az AGRO WORLD Cégcsoport 1500 db szarvasmarhát is tulajdonol. Ezek jelentősebb része tejhasznosítású, míg kisebb része húshasznú szarvasmarha.

Az AGRO WORLD Cégcsoport 2013-tól gyorsfagyasztott zöldségek (zöldborsó, csemegekukorica, sütőtök, egyéb keverékek) gyártásával, gyorfagyasztásával és kereskedelmével (főként export) foglalkozik. 2014 termelési évben már 2000 tonna gyorsfagyasztott zöldborsót, 9000 tonna gyorsfagyasztott csemegekukoricát és 100 tonna gyorsfagyasztott sütőtököt állított elő.

Az AGRO WORLD Cégcsoport jelenleg az Egyesült Királyságba, Belgiumba, Németországba, Szlovákiába, Romániába, Olaszországba Görögországba és Törökországba exportál.

AGRO WORLD Cégcsoportot jelenleg Debreceni Sándor és fia Debreceni Péter irányítja.

Gondolkodásmódjukat hűen tükrözi az alábbi idézet:
“A mezőgazdaság - a közhidelemmel ellentétben - nem csak növénytermesztés. Hanem élelmiszer és rostnövények termelése a világ földjeiből, vizeiből. Mezőgazdaság nélkül nem lehetne
városunk, tőzsdénk, bankunk, egyetemünk, egyházunk vagy hadseregünk. A mezőgazdaság a civilizáció és bármely gazdaság alapja.

Allan Savory

Szolgáltatásaink

Állattenyésztés

Az AGRO WORLD Csoport 22000 db anyajuh állományával és annak szaporulatával Európa legnagyobb juhtartója. Telepeinken jelenleg 1000 db tejhasznú szarvasmarha és annak szaporulata helyezkedik el. A szarvasmarhákat Szlovákiában és Romániában, míg a tejet hazai és román partnerek számára értékesítjük.

Az elmúlt öt évben több, mint 2 milliárd forint összegben valósítottuk meg az állattartó telepek korszerűsítése, melynek eredményeképpen még színvonalasabb állattartás és tenyésztés valósul meg.

Növénytermesztés

A cégcsoport több, mint 5000 ha területen gazdálkodik. A termőterületek többsége Nádudvar és Tiszavasvári 30 km-es vonzáskörzetében helyezkednek el. A 2-3 milliárd Ft értékű modern gépparkunknak köszönhetően saját eszközökkel végzezzük az összes növénytermesztési folyamatot.

Egy 6000 to-s és egy 2000 to-s gabonatárolóval és saját gabonaszárítóval is rendelkezünkk.

A főbb termesztett növények a búza, árukukorica, napraforgó és csemegekukorica.

Takarmánygyártás

Cégcsoportunk a termesztett növények jelentős részét feldolgozza. Nádudvaron és Tiszavasvárin működtetünk takarmánykeverőt, ahol birka- és szarvasmarha tápot állítunk elő.

A megtermelt tápokat saját állatok takarmányozására használjuk fel, a többlet mennyiséget pedig belföldi és román partnerek részére értékesítjük.

Zöldségfeldolgozás

Kabán üzemeltetünk egy zöldségfeldolgozó üzemet és hűtőházat, ahol gyorsfagyasztott zöldborsót, csemegekukoricát és sütőtököt állítunk elő, és tároljuk késztermékeinket.

Az előállított késztermékek 95 %-át exportáljuk: az Egyesült Királyságba, Belgiumba, Németországba, Olaszországba, Görögországba és Törökországba.

Nádudvaron a legmodernebb feldolgozóüzem és hűtőház megvalósítását tervezzük. 2016-tól szeretnénk indítani a termelést az új gyárban.

“A mezőgazdaság - a közhidelemmel ellentétben - nem csak növénytermesztés. Hanem élelmiszer és rostnövények termelése a világ földjeiből, vizeiből. Mezőgazdaság nélkül nem lehetne
városunk, tőzsdénk, bankunk, egyetemünk, egyházunk vagy hadseregünk.
A mezőgazdaság a civilizáció és bármely gazdaság alapja.

Allan Savory

Legfrissebb Híreink

Hol talál meg minket?

Elérhetőségeink

Töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen alábbi elérhetőségeink egyikén!

Kérjük adja meg nevét!
Kérjük adja meg érvényes e-mail címét!
Kérjük adja meg telefonszámát!
Kérjük ide írja be üzenetét!
Kérjük töltse ki megfelelően, hogy ellenőrizzük nem spam robot támadja weboldalunkat!
Agro World Csoport
Központi iroda címe:
H-4028 Debrecen, Sámsoni út 35. Hungary-HU
Telefon / Fax:
+36 52 418 910
Mobiltelefon:
+36 30 488 4810
E-mail címünk:
titkarsag[kukac]agroworld.hu